Tot mijn grote vreugde waren de deelnemers heel positief over de Masterclass IoPT:

Heel fijn, persoonlijk, betrokken, maar toch ook afstand. Een gouden combinatie om het de ander zelf te laten doen, in mijn ogen. Ik heb weer meer dan genoeg geleerd en mijn eigen thema’s weer aan kunnen kijken. Ik merk dat ik ze ook steeds meer omarm.  – T.S.

Heel erg goed, Ien. Je straalt een natuurlijke autoriteit uit, ook al weet ik dat je daar helemaal niet mee bezig bent. Jouw combinatie van nuchterheid, aandachtige aanwezigheid, liefdevol, kwetsbaar en tegelijk heel stevig spreken mij aan en maken dat ik er heel goed bij kon blijven. De interventies die je doet zijn spot on en je analyses helder en to the point. Mooi hoe je zware pijnlijke thema’s met een bepaalde rust, vertrouwen en lichtheid weet te benaderen. Dat maakt het veilig en niet te groot. Dat zit enerzijds in de methode, maar het is zeker ook iets wat jij brengt en in jou zit.  Mooi om te zien hoe jij als resonant 100% deelnemer kon zijn. Ook daarmee heb je veel impact gehad.  Je hebt een duidelijke visie en je weet echt waar je het over hebt. Dat breng je op een niet-dogmatische manier over waardoor het gemakkelijk aan te nemen is.
Ik heb heel veel van je geleerd Ien, dankjewel!  – MdB

Ien biedt een mooie combinatie tussen veiligheid & warmte en praktisch & scherp. Mooi ook hoe ze haar eigen ervaringen inbracht. Vond ik heel krachtig. Ik heb ook weer mooie stappen gezet in mijn eigen thema’s. Daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor!  – L.B.

Fijn om de masterclass van Ien uit eerste hand te ontvangen. Dankbaar om getuige te zijn van het delen van haar ervaring en wijsheid. Woorden die daarnaast opkomen: natuurlijk, organisch, kwetsbaar, no-nonsense, waarderend. Ik heb me weer ontwikkeld als mens en als professional. Deze masterclass is een mooie aanvulling op mijn ’toolkit’.  – J.B.

Ik kwam echt voor Ien, om te zien en te ervaren hoe zij dit werk doet en wat ze ons vanuit haar wijsheid wil meegeven. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Haar rust en uitnodiging om te vertrouwen op wat zich aandient hebben mij veel gebracht. Ik heb heel veel geleerd.  – H-J. T.

Ien is deskundig, doorleefd en warm, persoonlijk, betrokken. Programma was een prima mix van theorie en praktisch ervaren en oefenen. Mooi was ook dat wij als deelnemers ruimte hadden om te kiezen met welke vorm we wilden werken.  Voor mij was heel belangrijk om, na de vele boeken die had gelezen, in de praktijk te ervaren wat het doet. Ik heb op een heel andere manier weer nieuwe dingen van mezelf ontdekt. En ben daar blij mee.  – C.G.

Ien werkt vanuit wijsheid en deskundigheid, en door eigen stukken in te brengen ook zo menselijk en toegankelijk. Een inspirerende wijze vrouw met humor, dank je wel. Veel geleerd, IoPT-opstellingen om nooit meer te vergeten, die me echt geholpen hebben.
Het ’niet-weten’ verduren, dat  ga ik blijven oefenen. –
B.J.

Erg prettig. Liefdevol, zichzelf, nuchter en wijs. Heel erg fijn om kennis met Ien gemaakt te hebben. Een echte senior in haar vak. Ik heb veel geleerd over trauma en IoPT opstellingen. Ik vind het heel bijzonder hoe het in de praktijk werkt. De boeken die ik gelezen heb, gaan nu meer voor me leven. Het roept een gevoel van vertrouwen bij me op. Ik voel me rustiger.  – A.S.

Zo professioneel als coach en trainer. Ien houdt leiderschap op de structuur en inhoud van de masterclass. En als coach/begeleider is ze de holding space. Het vertrouwen in het persoonlijke proces en wijsheid is geweldig. Heerlijk om 5 dagen gevoed te worden met deze prachtige manier van werken. Heb het al een paar keer gedaan tijdens coachsessies en het werkt echt!  – A.T.

Terug naar de Masterclass IoPT