Voor 2023 werkte ik met IoPT in de traumabegeleiding, hoe we onze gefragmenteerde psyche weer kunnen helen. Ik had hiervoor gedurende 5 jaar opleidingen gevolgd in Nederland, Londen, Oslo en in München bij prof. dr. Franz Ruppert zelf. Hoewel mijn praktijk is gesloten, geef ik nog wel lezingen en workshops.

Ik ben geboren in Amsterdam op 4 april 1950. Ik heb altijd met mensen gewerkt, eerst als gediplomeerd Verpleegkundige (SRN) en uiteindelijk als mastercoach/counseler. In 2003 heb ik de Alba-academie opgericht, waar nog steeds vele professionele coaches en counselers worden opgeleid in internationaal erkende opleidingen. In november 2020 heb ik de Alba-academie verkocht aan mijn opvolger Suzanne Smeenge.
Ook heb ik enkele boeken en artikelen geschreven over begeleidingskunde (coaching) en over vroegkinderlijk trauma. Ik vind het fijn om professionals via mijn boeken en artikelen te helpen om anderen te helpen. 

Ik heb twee fantastische kinderen die inmiddels volwassen en zelfstandig zijn.

Schilderen
Na mijn pensionering op mijn 70e, heb ik het schilderen met olieverf weer opgepakt. Dat doe ik voor twee goede doelen, zie ‘Art for Charity‘ in de menubalk. 

Vrouwelijke meesters
In augustus 2022 heb ik een non-profit stichting opgericht die aandacht besteedt aan ‘vergeten’ vrouwelijke meesters uit de 19e en begin 20e eeuw. Hier gaat een fascinerende wereld voor mij open, die ik met plezier ontdek. Ik ben bestuursvoorzitter van de Stichting Fem Art Collection.

Via @ienvanderpol twitter ik over zaken die mij raken. Ook op LinkedIn kun je me vinden; op facebook iets minder vaak.